Mr. Pitch Pázsit Pro S.O.S Booster - Pázsit regeneráló 1 l
4 990 Ft (nettó: 3 929 Ft) | |
Mr. Pitch Pázsit Pro S.O.S Booster - Pázsit regeneráló 1 l
Egyetlen makroelemet tartalmazó, folyékony szervetlen trágya
Mikroelem tartalmú N (Mg) ásványi trágya oldat, 19,5(+1,2)
Tápanyag tartalom:
Nitrogén (N) 19,5 m/m% (240 g/l)
Bór (B) EDTA 0,01 m/m% (0,14 g/l)
Réz (Cu) EDTA 0,004 m/m% (0,05 g/l)
Vas (Fe) EDTA 1,2 m/m% (15 g/l)
Mangán (Mn) EDTA 0,004 m/m% (0,05 g/l)
Molibdén (Mo) EDTA 0,002 m/m% (0,025 g/l)
Cink (Zn) EDTA 0,004 m/m% (0,05 g/l)
Magnézium (Mg) 1,2 m/m% (15 g/l)
Magnézium-oxid (MgO) 2 m/m% (25 g/l)
Összetevők:
karbamid (CAS: 57-13-6) magnézium-nitrát hexahidrát (CAS: 13446-18-9), ammónium-nitrát (CAS: 6484-52-2), primer anyagok és keverékek
A termékről:
A telepített gyepek hiánytüneteinek kezelésére, táplálására szolgáló lombtrágya.
Csak indokolt esetben használható. Ne lépje túl a javasolt alkalmazási dózist!
Dózisok és alkalmazás:
A Mr. Pitch Pázsit Pro S.O.S. Booster lombtrágyát a következő alkalmazásban és dózisokban ajánljuk kijuttatni:
-intenzíven fenntartott sport gyepek tápanyagutánpótlása: 15 l/ha dózisban, 3%-os koncentráció mellett, a vegetációs időszak alatt.
-díszgyepek tápanyagutánpótlása: 10 l/ha dózisban, 3%-os koncentráció mellett, a vegetációs időszak alatt.
-házikerti felhasználás: 0,2-0,3 l/10 l
Felhasználással kapcsolatos információk:
A termék rétegződése nem csökkenti a műtrágya hatásfokát. A műtrágya oldat készítése előtt a műtrágyát alaposan keverje fel!
A termék, növényvédő szerekkel együtt is kijuttatható!
Mindig végezzen keverhetőségi tesztet, hosszabb ideig ne tárolja a keveréket!
A kombinált tankkeveréket ajánlott közvetlenül a felhasználás előtt elkészíteni.
Tárolási hőmérséklet: 5-30 C
Felhasználható: gyártástól számított 1 éven belül
Súly: | 1.1 kg |
---|---|
Szélesség: | 90 mm |
Magasság: | 90 mm |
Hossz: | 250 mm |
Elérhetőség: | 1-4 nap |
Kultúra: | Díszkert, Pázsit |
Értékesítési alapegység: | db |
Biztonságtecnikai Adatlap | T15280-1-Attachment-InternetGazda-PÁZSITPROSOSBOOSTER_hu_.pdf |
---|
Bejelentkezés
Bejelentkezés